Sabtu, Februari 23, 2008

Aku dan BIZARRE..


Tokgurukulan menulis :

Assalamualaikum..

Bertemu lagi dalam blog SevenHeroes ini.


Maaf kerana sejak akhir-akhir ini, aku kurang dapat memberikan komitmen yang penuh kepada updating dan penulisan blog. Sama ada aku sibuk dengan urusan di ambang pernikahanku, atau sibuk dengan terlalu banyak tempahan untuk kuliah tafsir Ustaz Kariman. Selain daripada tempahan untuk kuliah-kuliah yang pernah kami (Bizarre Production) keluarkan, ada juga tempahan untuk kuliah-kuliah baru. Alhamdulillah, banyak tempahan. InsyaALLAH, lepas ni akan ada lebih banyak tempahan. Itu semua adalah rezeki. Mungkin rezeki sebab nak kawin, bak kata sesetengah orang, kan? Cuma agak kepenatan untuk menyiapkan tempahan dalam masa yang ditetapkan!


Ok la. Cadangnya banyak lagi nak tulis, iaitu mengenai template baru ni, tapi AbgZahar & Shah ajak main badminton pulak. Kat dewan. Dah tempah awal-awal rupa-rupanya. AbgAizuddin pun ada datang. Mullah pun ada. Aku kena ikut. Semua dah tunggu! Lama jugak rasanya tak main.

Jumpa lagi!

1 ulasan:

Tokgurukulan berkata...

Fuh.. Letihnya main badminton. Lama tak main. Teruk betul stamina..

Template ini disediakan oleh Tokgurukulan